De mediatak van ons bedrijf RollComm is onlangs overgenomen door Addink Media uit Lichtenvoorde.

Overname indoor beeldschermen
De afgelopen jaren hebben wij ons ingezet om een mooi advertentie netwerk op te zetten in de Achterhoek. Door onze informatie- en reclamebeeldschermen bij cafetaria’s, sportscholen of andere bedrijven was het mogelijk bij ons te adverteren, in de toekomst kan dit via Addink Media.
Al onze 19 indoor beeldschermen, de lopende locaties voor bedrijfsTV én ons LED scherm in het centrum van Doetinchem zijn overgenomen door het mediabedrijf Addink Media uit Lichtenvoorde. Een bedrijf dat hart heeft voor de Achterhoek, en daar ook naar handelt!

Groot netwerk
Voor Addink Media betekent de overname een uitbreiding van de reeds door hen geëxploiteerde outdoor LED displays in de Achterhoek. Tevens bieden zij online promotie op één van de grootste regionale websites van de Oost Achterhoek. Het totale netwerk bereikt inmiddels miljoenen paar ogen per maand in de Achterhoek. Zeker de moeite waard om eens vrijblijvend in gesprek te komen met dit klantgerichte Achterhoekse bedrijf. Kijk voor meer informatie en contact op www.addink-media.nl

Wat blijven wij doen
Wij blijven ons met RollComm in de toekomst voornamelijk bezig houden met de ontwikkeling van software voor specifieke bedrijfstakken.
Ook voor website’s, hosting en maatwerk software kunt u nog steeds gewoon bij ons terecht.