Met gepaste trots introduceren we vandaag onze nieuwe visuele identiteit. Al onze uitingen hebben vanaf nu een nieuw logo, andere vormgeving en een nieuwe pay-off. Deze huisstijl past bij het bedrijf dat we inmiddels zijn geworden en de ambities die we hebben.

Stabiel en betrouwbaar, kleurrijk en veelzijdig
Van een wat behoudende en relatief onbekende organisatie zijn we uitgegroeid tot een dynamisch bedrijf. Tegenwoordig houden we ons vooral bezig met het programmeren van web-based software. Daarnaast bouwen we nog steeds website’s, verzorgen we de hosting voor uw website en en onze nieuwste aanwinst in ons aanbod, narrowcasting software, door onze jarenlange ervaring in de narrowcasting branche hebben we software gebouwd die aan de modernste standaarden voldoet.

Informelere schrijfstijl
Met de introductie van de nieuwe huisstijl hebben we ook gekozen voor een informelere schrijfstijl die past bij de moderne en toegankelijke organisatie die we willen zijn. Dat zie je bijvoorbeeld terug in onze pay-off: ‘jouw wereld, ons domein’, maar ook in de korte, heldere teksten op onze website en in andere communicatiemiddelen. Deze minder formele en meer eigentijdse schrijfstijl gaan we de komende tijd doorvoeren in al onze algemene communicatie-uitingen.